صدوسیزدهم: داستان سفرهای پراکندهی اسکندر Podcast: Play in new window | Download | EmbedSubscribe: RSS راهبری نوشته Previous Previous post: صدودوازدهم: داستان اسکندر و قیدافهNext Next post: صدوچهاردهم: داستان اسکندر و درخت سخنگو 1 Comments نیما ۱۱ شهریور , ۱۴۰۳ at پاسخ کلنگ (قلنگ، غازگلنگ) نوعی درناست که در عربی غرنیق گفته میشود. اعراب ربالنوعهای چهارگانه (لات و منات و هبل و عزی) را غرانیقالعلی مینامیدند که واسطهی فیض و شفاعتگر هستند. روایت معروف به آیات شیطانی، به داستان غرانیق نیز معروف است. دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاه * نام * ایمیل * وب سایت مرا از دیدگاههای پس از این با رایانامه آگاه کن. مرا از نوشتههای تازه با رایانامه آگاه کن. Δ
نیما ۱۱ شهریور , ۱۴۰۳ at پاسخ کلنگ (قلنگ، غازگلنگ) نوعی درناست که در عربی غرنیق گفته میشود. اعراب ربالنوعهای چهارگانه (لات و منات و هبل و عزی) را غرانیقالعلی مینامیدند که واسطهی فیض و شفاعتگر هستند. روایت معروف به آیات شیطانی، به داستان غرانیق نیز معروف است.
کلنگ (قلنگ، غازگلنگ) نوعی درناست که در عربی غرنیق گفته میشود. اعراب ربالنوعهای چهارگانه (لات و منات و هبل و عزی) را غرانیقالعلی مینامیدند که واسطهی فیض و شفاعتگر هستند. روایت معروف به آیات شیطانی، به داستان غرانیق نیز معروف است.